Retourneren kan eenvoudig via jouw account.

U kunt de producten die u via de website of winkels van Almeubel heeft gekocht binnen 30 dagen gratis retourneren, mits u deze retourneert zoals u deze heeft ontvangen.

 

Houd er rekening mee dat producten binnen 14 dagen na het maken van een retourverzoek moeten worden geretourneerd.

We sturen de door jou gekochte producten (inclusief verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug. We betalen u terug binnen 14 dagen vanaf de datum waarop u een annuleringsverzoek indient. We kunnen echter wachten met terugbetaling tot we de artikelen hebben ontvangen of u kunt aantonen dat u de artikelen heeft verzonden.

Welke bezorger het pakket bij jou heeft afgeleverd, kun je vinden in de bestelgegevens van de Bestellingen-sectie van je account.

Reguliere pakketten worden gratis geretourneerd via PostNL en Bpost. Om het pakket terug te sturen volstaat het dat de postbeambte de aan u meegedeelde barcode leest. Wij raden u aan het bij de transactie verstrekte postbewijs te bewaren.

Verzameling van grote pakketten

Voor het retourneren van grote pakketten gekocht via Alpmeubel dient u eerst een retourverzoek aan te maken in het onderdeel Bestellingen van de pagina Accountoverzicht. Na ontvangst van uw verzoek zal onze klantvertegenwoordiger contact met u opnemen en ervoor zorgen dat de producten worden opgehaald bij het afleverpunt.U kunt grote pakketten binnen 30 dagen na aankoopdatum gratis retourneren.

Ga naar je account en klik op de bestelling waarvoor je een terugbetaling wilt aanvragen.
Klik op de knop Terug en volg de instructies.
We nemen via e-mail contact met je op om de ophaaltijd in te plannen.
Sommige grote artikelen (bijv. planten en meubels op aanvraag) kunnen niet geretourneerd worden. Dit is aangegeven voor niet-retourneerbare producten.

Probleem terugbetaling
U kunt een product ook retourneren naar onze showroom. Meld de retourzending altijd eerst aan in je account en lever deze goed verpakt aan.

andere vervoerder
Als je het product vrijwillig retourneert met een ander transportbedrijf dan waar de bestelling is afgeleverd, zijn de retourkosten voor jouw rekening.

Na het retourneren van aangetekende retourartikelen ontvang je diverse statusupdates per e-mail.

Zorg ervoor dat producten binnen 14 dagen na het aanmaken van een retourrecord worden geretourneerd.
Wij zullen het gehele aankoopbedrag (inclusief verzend- en betaalkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de melding van herroeping, terugbetalen. We kunnen echter wachten met terugbetaling tot we de artikelen hebben ontvangen of u kunt aantonen dat u de artikelen heeft verzonden.

We raden je aan om contact op te nemen met de klantenservice als het langer dan 14 dagen duurt voordat je retourzending is verwerkt. Als je je retourzending via een PostNL en Bpost verzendpunt hebt verzonden, neem dan zeker een bewijs van verzending mee. Dit is het bewijs dat je terug bent en het is goed om het bij de hand te hebben als je vragen hebt over de situatie.

Als je bestelling nog niet is verzonden, kun je deze annuleren. Ga naar je account en klik op de bestelling die je wilt annuleren en klik vervolgens op de knop Annuleren.

binnen de retourtermijn van 30 dagen

Ga naar je account en klik op de bestelling waarvoor je een terugbetaling wilt aanvragen
Klik op de knop Terug en volg de instructies

Fabrieksgarantie van al onze producten is 2 jaar.

Het is niet mogelijk om producten te ruilen in onze winkel. Maar u kunt de producten die u niet bevalt binnen 30 dagen gratis aan ons retourneren.

Voor een snelle en correcte afhandeling van uw retourzending zijn de volgende zaken van belang:

U kunt de gekochte producten binnen 30 dagen zonder kennisgeving aan u kosteloos retourneren, of u kunt uw herroeping binnen 14 dagen (melding) binnen 30 dagen vanaf de datum van ontvangst van uw herroeping (melding) retourneren.

Retourneer artikelen die voor retournering zijn aangemeld met alle meegeleverde accessoires en, indien mogelijk, in originele staat en verpakking. Je kunt onze producten thuis voelen en zien alsof je in een fysieke winkel bent, ze vervolgens retourneren en netjes verpakken zoals je ze hebt ontvangen.

Voor elke waardevermindering die het gevolg is van het gebruik van een product, mogen wij kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat het product fysiek is afgeleverd (bij u of iemand die de bestelling voor u heeft geaccepteerd of ontvangen).

De snelste manier om je retour aan te melden is in je account. Het is ook mogelijk om via het Europees modelformulier voor herroeping aan ons door te geven dat u de aankoop herroept.

Na het aanvragen van je retour ontvang je van ons een verzendlabel voor een vlotte afhandeling van je retour in ons magazijn. Indien u de producten zonder verzendlabels wenst te verzenden, stuur deze dan (indien mogelijk) in de originele verzendverpakking en onder vermelding van het RMA of ordernummer naar: Alpmeubel Statiestraat 3 2600
Antwerpen, België. Zorg er in dit geval voor dat het product binnen 30 dagen na de leveringsdatum bij ons aankomt met een duidelijke retourmelding.

Wij zullen het gehele aankoopbedrag (inclusief verzend- en betaalkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de melding van herroeping, terugbetalen. Het is echter mogelijk dat we wachten met terugbetaling totdat we de artikelen hebben ontvangen of totdat u kunt aantonen dat u de artikelen heeft verzonden.

We streven er naar om jouw terugbetaling zo spoedig mogelijk te verwerken. Dit zal doorgaans binnen 14 werkdagen na ontvangst van je retour zijn.