Over Ons AlpMeubel

Als Alp Furniture zijn we in 2013 opgericht om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Een van de hoofddoelen van ons bedrijf is om iedereen te voorzien van kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. Ons bedrijf, dat inspeelt op de duizelingwekkende snelheid van de meubelindustrie, geeft voorrang aan nieuwe modellen in haar voorraad.

Naast de producten waarvan we de belangrijkste fabrikant zijn, omvatten we de producten van onze verschillende zakenpartners die zich over de hele wereld hebben bewezen. Wij leveren en installeren vanuit België in heel Europa. Wij voeren alle bestelhandelingen uit met ons eigen team en bieden de mogelijkheid om al onze producten te retourneren en te ruilen.

about1 2 1
about1 3

Ontwerp Kwaliteit

 

In het kader van het gratis retourbeleid kunt u de door u gekochte producten binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Alle producten op onze website worden geproduceerd in overeenstemming met de wereldnormen. Beginnend in een kleine winkel en vandaag de meubelindustrie in België vormgeven. ALP-meubels, die ‘s werelds meest geprefereerde moderne ontwerpen zowel goedkoop als veilig bij u thuis brengen, staat achter al haar producten en is bij u wanneer u het nodig heeft.

Ons bedrijf, dat oplossingen ter plaatse produceert voor alle problemen met after-sales ondersteuningsdiensten, maakt niet alleen uw leven gemakkelijker, maar bespaart ook tijd